Background

Tehnologija
Suvog Snega 

Kada se suočimo sa zadacima čišćenja veoma osetljive prirode koji uključuju delikatne komponente, kao što su elektronska kola, matične ploče, industrijska elektronska i robotska oprema, itd. Suvi Sneg sa svojim mikro peletima ili lomljenim kristalima je naše top rešenje.

Pročitaj više POTRAŽI REŠENJA

Kada je u pitanju osetljivo i efikasno čišćenje delikatnih komponenti, FerroECOBlast Europerešenja čišćenja Suvim Snegom su vaš najbolji izbor!

 Najefikasnija, precizna, višedimenzionalna
tehnika čišćenja na tržištu danas

Šta je Peskarenje Suvim Snegom?

Slično procesu peskarenja / čišćenja sa suvim ledom, posebna karakteristika ovog peskarenja je da se tekući CO 2 prvo pretvara u standardne pelete i odmah nakon toga do vrlo malih čvrstih CO2 čestica snega pri temperaturi od minus 78,5 ° C. Konverziju treba da izvrši drobilica leda uz pištolj. Preporučujemo da ih drobite odmah ispred diska za raspodelu u crevo za peskarenje.

U našoj FerroECOBlast Europe jedinici za suvi sneg, čestice snega CO 2 nastaju kao ujednačeni čvrsti kristali i proporcionalno se dodaju u komprimovani protok vazduha. To ih ubrzava kroz specijalnu mlaznicu na željeni objekat, odnosno ciljanu površinu. Na ovaj način, kompletan proces je potpuno kontrolisan i reproduktivan, što ga čini savršenim za automatski, robotski ili ručni rad.

Prednosti Suvog Snega

Prednosti Suvog Snega

  • jedini sistem na tržištu koji obezbeđuje 85% efikasnosti u dobijanju peleta od suvog leda iz tečnog CO2
  • brz, štedljiv i bezbedan proces čišćenja
  • laka automatizacija i praćenje procesa sa reproduktivnim karakteristikama
  • Visok stepen efikasnosti čišćenja i pre-čišćenja širokog spektra materijala

Gde ga primenjujemo?

FerroECOBlast Europe tehnologija Peskarenja suvim snegom najbolje se primjenjuje u čišćenju zahtevnih i osetljivih komponenti i elektronike. Takođe postaje sve popularnija za pred-čišćenje ili aktiviranje površine pre farbanja plastičnih delova u serijskoj proizvodnji.

FerroECOBlast Europe nudi sopstvene procedure i opremu za čišćenje veoma osetljivih i delikatnih površina sa tehnologijom peskarenja suvim snegom i visokoučinkovitom tehnologijom peskarenja / čišćenja suvim ledom, uključujući opremu za proizvodnju suvog leda (peletizer) i specijalne jedinice za reciklažu CO 2 (jedinica za reciklažu), od korišćenih peleta / gasa ponovo do tečne faze.

Važno: Sistem FerroECOBlast Europe je jedini takve vrste koji vam omogućava da dobijete više od 85% efikasnosti u dobijanju peleta od suvog leda iz tečne faze CO 2!

Upozorenje: Postoji nekoliko vrsta opreme za proizvodnju suvog snega, neke su bolje za hlađenje, druge za čišćenje - ali samo naša oprema može da radi i jedno i drugo! Kontaktirajte naše stručnjake za više informacija.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE OBRADE POVRŠINA

Prijavite se na Bilten