Background

Automobilska
Industrija 

U automobilskoj industriji je ključno pripremiti materijale sa površinskom obradom da bi se postigli standardi proizvodnje kako bi se proizveo konačni proizvod koji je siguran i pouzdan. Važno je i za restauraciju i različite korekcije boje, kao i za održavanje i fiksiranje korišćenih delova.

Pročitaj više

Primenom naše površinske obrade na automobilskim delovima, pomažemo im da rade još bolje. Vraćamo ih u radno stanje.


Gde sve naša oprema ima primenu?

Čišćenje odlivaka

  • Uklanjanje plastičnih delova

Uklanjanje plastičnih delova

  • Neinvanzivno abrazivno čišćenje suvim ledom i suvim snegom osetljivih i preciznih delova.

Reparacija

  • Reparacija sa suvim ledom i peskarenje sodom.

Restauracija oldtajmera

  • Restauracija vozila sa peskaranjem, čišćenjem suvim ledom i peskarenje sodom.

Peskarenje 

  • Odmašćivanje preciznih odlivaka primenom peskarenja

Šta Vam mi nudimo?

Automobilska industrija se  neprekidno razvija  i napreduje, tako da naš tehnički razvoj treba da bude na istoj brzini. Moramo biti u korak s vremenom i upoznati se s inovacijama i novim tehnološkim smernicama u svetu.

Mi u FerroECOBlast Europe, znamo kako tretirati različite automobilske komponente. Bilo da se radi o čišćenju kalupa za pneumatike, čišćenju pumpi za gorivo, čišćenju blokova motora,  Sačmarenje ili Mikro Kovanje vitalnih delova, sve to znamo. Moramo uzeti u obzir da su auto-delovi jako izloženi vremenskim prilikama i drugim prirodnim uslovima, zbog čega je najvažnije koristiti prave materijale i tretmane kako bi produžili trajanje materijala. Površinska obrada automobilskih delova mora biti pažljivo odabrana, jer mora odgovarati zahtevima funkcionalnosti sa jedne strane, a dizajna sa druge

Nastojimo da razvijemo mašine, koje će obraditi automobilske komponente na način koji će doprineti njihovim performansama jer će one postati brže, bolje i jače. Pomažemo našim klijentima da vrate svoje komponente u radno stanje,  u život. FerroECOBlast Europe danas je jedna od vodećih kompanija u ovoj industriji, iz tog razloga ulažemo naše znanje, vreme i sve resurse koje imamo, kako bismo Vam i svetu pokazali šta smo sposobni učiniti.

Sa našom opremom, superiorniji smo od  svih ostalih velikih proizvođača širom sveta i pomažemo vam da rešite vaš problem.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE OBRADE POVRŠINA

Prijavite se na Bilten