Background

Tehnologija
Brušenja

Upotreba UHP Vodenog mlaza u kontrolisanim i zatvorenim sistemima nakon obrade automobilskih i drugih delova, obaranje ivica i oštrih površina postaju lako brzo i ekološki prihvatljivo.

Pročitaj više

FerroECOBlast Europe koristi ekološki prihvatljive metode brušenja za naknadnu obradu ili proizvodnju metalnih radnih komada

Jedna od najbržih, najsigurnijih i ekološki najprihvatljivijih tehnika 
za uklanjanje neravnina, pucni i omekšavanje tvrdih oštrih ivica

Šta je Brušenje?

Prilagodljiv pristup obaranju ivica i oštrih površina sa UHP Vodenim mlazom.

Gde ga koristimo?

UHP Brušenje se koristi neposredno nakon obrade kao produžena stanica kada se koriste ista ulja / emulzija za hlađenje. Preciznim, uglavnom robotskim pokretom jedne ili više dizni/mlaznica oko obrađenog dela, UHP mlaz brzo i efikasno uklanja neravnine i obara tvrde oštre ivice.

Prednosti

FerroECOBlast Europe Radne ćelije za UHP Brušenje su potpuno zatvoreni sistemi, integrisani u proizvodnu liniju. Dokazano je da naše tehnike za obaranje ivica i oštrih površina sa robotskim rukama i integrisanom automatizacijom susednih proizvodnih ćelija stvaraju čuda. Uvek su napravljene po meri i sastoje se od testiranih komponenti sistema.

Ono što nas izdvaja od drugih kompanija je naša visokotehnološka tehnička, robotska i kinetička ekspertiza, kao i sveobuhvatno znanje o bezbednom rukovanju fluidima.

Naša filozofija uključuje izradu složenih mašina i inovativnih postrojenja koristeći kombinaciju različitih tehnologija. 

NAPREDNE TEHNOLOGIJE OBRADE POVRŠINA

Prijavite se na Bilten