Background

Tehnologija
Skidanja boje 

Uklanjanje boje ili peskarenje plastikom je brz, efikasan, neabrazivan i ekološki prihvatljiv način uklanjanja svih vrsta premaza i boja bez oštećenja osnovne metalne površine.

Pročitaj više POTRAŽI REŠENJA

FerroECOBlast Europe obezbeđuje neabrazivna i ekološki prihvatljiva rešenja koja će vam pomoći da brzo i nežno uklonite brojne slojeve premaza na ekonomičan i ekološki način.

Lako uklanjanje boje bez nanošenja štete površini, opremi ili okolini.

Šta je uklanjanje boje?

Uklanjanje boje, koje se ponekad naziva peskarenje plastikom, široko se koristi za uklanjanje boje sa avionskih delova pre pregleda ili ponovnog bojenja. Za skidanje boje koristimo Soft blast - nežne plastične medije sa oštrim ivicama i niskom masom, koje se isporučuju u različitim granulacijama, koje su odobrile praktično sve avio kompanije.

Plastični abrazivni medijum je idealan za osetljivo uklanjanje brojnih slojeva boje, dok je osnovna površina ostavljena netaknuta. Proces skidanja boje se uglavnom primenjuje ručno, ali se može izvršiti i u automatskim ili robotskim aplikacijama. Uvek se mora primenjivati u zatvorenim prostorijama, opremljenim sistemima za jaku ventilaciju / filtriranje i u okolnostima kada je važno pravilno ukloniti uskladištene naslage iz mekih abraziva.

Prednosti Sidanja Boje - Peskarenja plastikom

Prednosti Sidanja Boje - Peskarenja plastikom

  • Odličan izbor za različite vrste metala
  • Pomaže u smanjenju potrošnje energije
  • Nezaobilazna tehnika u avionskojj i automobilskoj restauraciji

Gde ga primenjujemo?

Danas je skidanje boje ogroman problem, ali sa našom opremom može biti efikasniji i manje opasan za ljude i objekte. Nudimo rešenja za naše klijente da se boja uklanja sa delova bez hemikalija. Sa peskarenjem plastikom i odgovarajućim sistemima za filtriranje, mediji se obnavljaju i prašina se izdvaja i uklanja. Po našem tehnološkom razvoju, dizajnirali smo još isplativije i ekološki prihvatljivije rešenje, koje se vrši pomoću vodenog mlaza pod ultra visokim pritiskom za skidanje boje sa radnih komada.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE OBRADE POVRŠINA

Prijavite se na Bilten