Background

Kolektori prašine &
Reciklažne jedinice

Profesionalni visokokvalitetni kolektori prašine. Nova generacija CENTRO-ovih kolektora prašine i sistema za recikliranje abrazivnih medija rezultat su kontinuiranog razvoja i poboljšanja naših proizvoda za peskarenje vazduhom u većini različitih aplikacija.

Pročitaj više POTRAŽI REŠENJA

Upotreba naših sistema za filtriranje će značajno povećati kvalitet, brzinu i efikasnost vašeg rada.


Opis:

CENTRO filterske jedinice su samostalna oprema, koja se može spojiti na bilo koju stranu kabine ili komore za peskarenje. Koriste se za ventilaciju kabine i komore za peskarenje, za obnavljanje i čišćenje abraziva i odvajanje prašine prilikom vraćanja (recikliranja) čistog abraziva u ciklus peskarenja. Odvajanje (čišćenje) se vrši u ciklonu, integrisanom u filtersku jedinicu. Performanse ovih sistema će povećati ekonomsku i ekološku vrednost vaše opreme za peskarenje vazduhom.

Usisavanje, filtriranje i recikliranje abraziva se odvija istovremeno, a patrone filtera se automatski čiste od strane integrisanog sistema za čišćenje "Pulse-Jet". Kada koristite CENTRO filtersku jedinicu, radna površina vašeg kabineta za vazdušno peskarenje će uvek biti čista. Abraziv u ciklusu peksarenja se takođe trajno čisti i stalno je dostupan u konstantnoj velični.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE OBRADE POVRŠINA

Prijavite se na Bilten