Background

Rešenja 

Specijalizovani smo za pružanje kompletnog rešenja tj. kompletnog inženjeringa od ideje, testiranja, istraživanja, razvoja aplikacije, proizvodnje do montaže, obuke / edukacije i postprodajnih aktivnosti.

Pročitaj više

Povećajte produktivnost, fleksibilnost i efikasnost vaše fabrike i smanjite ukupne troškove proizvodnje pomoću robotskih & automatskih rešenja za površinsku obradu FerroECOBlast Europe.


5 KORAKA do kompletnih rešenja


1. Idejno rešenje i Testiranje

Dobra raspodela ljudskih resursa i sinergija u timskom radu (prodajnog i tehničkog odeljenja) je ključ za kreativne ideje i sposobnost njihove implementacije.

Različiti tipovi kabina za peskarenje koje imamo na raspolaganju koriste se u svrhu testiranja kako bi se pronašla najbolja moguća kombinacija procesa peskarenje, pravi izbor opreme, dodatne opreme i abraziva za naše kupce.

2. Istraživanje i Razvoj

U potpunosti smo posvećeni stalnom istraživanju i razvoju tehnologija površinske obrade, u bliskoj saradnji sa mnogim renomiranim univerzitetima i institutima širom sveta.

Pored moderne proizvodnje, naša laboratorija za istraživanje i kontrolu procesa površinske obrade garantuje 100% kvalitet tretiranih površina. Naša laboratorija štedi vreme i novac našim klijentima prilikom dizajniranja njihove opreme

3. Proizvodnja i Montaža

Naša proizvodnja je savremena i prati  trendove, sastavljena je od robotizovane opreme i robotskih ćelija, a koje se takođe sve više i više primenjuju u projektima površinske obrade naših klijenata.

Svi proizvedeni delovi se sakupljaju u serijsku liniju za sklapanje. To uključuje montažu kućišta, implementaciju i testiranje električnih, mehaničkih i pneumatskih komponenti kao i konačno validaciju proizvoda u našoj laboratoriji.

4. Instalacija i Obuka

Za naše klijente širom sveta, obezbeđujemo nadzor nad instalacijom i obuku koju sprovodi naš visokoobrazovani inženjerski tim.

Na taj način, mašine su implementirane u proizvodni proces naših klijenata sa preciznim visokim kvalitetom završnog sastavljanja, što omogućava nesmetano puštanje u rad i proizvodni proces.

5. Posprodajne aktivnosti

Budite ubeđeni da stojimo iza naše opreme u svakom trenutku. Naše servisne usluge i napore za podršku prihvatamo u skladu sa istim visokim standardima koji su postavljeni za naše proizvode.

FerroECOBlast Europe pruža stalnu servisnu uslugu i podršku za vašu opremu za površinsku obradu tokom njenog životnog ciklusa i dalje. Naš cilj je da održimo dugoročnu vezu i da postanemo pouzdan partner u slučaju potrebne podrške iz različitih razloga kako bismo rešili problem ili druga pitanja, a na složenijim projektima uvek koristimo internet vezu sa našim instalacijama širom sveta, sa željom da smanjimo zastoje na minimum.


Ključ-u-ruke Rešenja

Naša kompanija je korisna za naše klijente u oblasti strateškog menadžmenta obezbeđujući rešenja po principu Ključ-u-ruke, a koja našim klijentima obezbeđuju da samim uključivanjem prekidača mogu započeti svoj rad koristeći naše rešenje.

U većini slučajeva razvijamo specifičnu vrstu rešenja za svakog našeg klijenta. Naš trud da se ispune njihova očekivanja u upravljanju vremenom, kvalitetu i kvantitetu su od ključnog značaja za nas. Stalno gledajući  visoke performanse u našoj  proizvodnji.

Imamo liniju standardnih proizvoda koji su takođe deo Ključ-u-ruke rešenja jer mogu započeti svoj posao čim se primene.

Mi smo specijalizovani za proizvodnju robotskih i automatizovanih rešenja koja se lako koriste kao mašine na proizvodnoj liniji ili odvojeno za sopstvene potrebe.
Rešenja Po Porudžbini

Stalnim istraživanjem i razvojem oblikujemo industriju obrade površinaKompanija je osnovana 1964. godine kao privatna radionica, ali se kroz godine razvila u poznatu globalnu kompaniju. Danas je FerroČrtalič jedan od vodećih proizvođača sistema za površinsku obradu širom sveta, a naše ime je bazirano na 55 godina znanja, tradicije inovacija i izvrsnosti.

Mi rešavamo probleme

Naš pristup usmeravanju je da savetujemo i predlažemo najprikladniju opremu za naše klijente; time im pomažemo da uvek budu korak ispred svoje konkurencije. To uspešno postižemo stalnim usavršavanjem i unapređivanjem znanja i upotrebom najsavremenijih tehnologija u našim procesima. Firma FerroČrtalič se specijalizovala za inženjering kompletnih rešenja po meri za jedinstvene i najzahtevnije izazove u industriji površinske obrade. Naš primarni cilj je da pomognemo našim partnerima širom sveta da reše probleme vezane za površinsku obradu i da poboljšaju rast njihovih kompanija.


Posvećeni smo vrhunskom iskustvu naših klijenata

Naši zadovoljni kupci posebno cene činjenicu da je svaki projekat dizajniran i napravljen tako da odgovara njihovim posebnim potrebama i da je primjenjiv u njihovim jedinstvenim procesima. Vrhunska dodatna vrednost razlikuje rešenja FerroECOBlast Europe od konkurencije na tržištu. Uvek nastojimo da prevaziđemo pisane minimalne uslove, jer smo svesni da je u očima naših kupaca sama oprema izvrsnost. Posvećeni smo prevazilaženju očekivanja naših kupaca, naša briga je dugoročno zadovoljstvo nama i našim proizvodima.Ručna, Automatska & Robotska Rešenja


Sa FerroECOBlast Europe ručnim, automatizovanim i robotskim rešenjima za obradu površina, možete povećati produktivnost, fleksibilnost i efikasnost vašeg postrojenja i smanjiti ukupne troškove proizvodnje. Sve naše automatske mašine za peskarenje / sačmarenje su u potpunosti konstruisane, dizajnirane i prilagođene u našoj kompaniji, za specifične zahteve kupca za tretmanom površine.

Proizveli smo stotine efikasnih, ekonomičnih aplikacija poluautomatskih, potpuno automatskih i robotskih mašina za peskarenje visokih perfomansi širom Evrope i ostatka sveta. Osnovna automatizacija kabina za peskarenje sastoji se od raznih linearnih jedinica i okretnih stolova, koji se obično kontrolišu sa PLC-om i funkcionišu preko ekrana osetljivim na dodir. Takođe, manipulacija i rukovanje predmetima se mogu automatizovati transporterima raznog tipa ili robotskim rukama.

Najviši nivo automatizacije u peskarenju se vrši sa industrijskim robotima koji mogu obavljati ponavljajuće, teške, prljave i opasne zadatke u opasnim sredinama i povećati produktivnost i efikasnost robotiziranim peskarenjem. 

Prilagođena, robotska i automatska rešenja za kompletno ekološke instalacije za površinsku obradu garantuju optimalan kvalitet površinske obrade sa najvišim stepenom ekonomske opravdanosti.

Posebno, u pogledu proizvodnje velikih serija, neophodno je da se ručni rad što više automatizuje, kao i otpad svih automatizovanih procesa površinske obrade kao što su:

  • Peskarenje
  • Čišćenje suvim ledom
  • Mikro kovanje - očvršćivanje površine
  • Peskarenje sodom
  • Čišćenje ultra-visokim pritiskom vode

NAPREDNE TEHNOLOGIJE OBRADE POVRŠINA

Prijavite se na Bilten