Background

Istraživanje & Kvalitet

Naša najveća prednost je naš sopstveni "know-how" koji dolazi iz istraživanja, testiranja i iskustva. Oblikovanjem tehnologije i procesa proizvodimo najnaprednije mašine za površinsku obradu u našim objektima. Završni rezultati se proveravaju, testiraju,vrše se  merenja i na kraju verifikuju najsavremenijim instrumentima unutar naše kompanije.

Pročitaj više

Stalnim istraživanjem i razvojem oblikujemo industriju obrade površina.

Posedujemo laboratoriju i istraživački centar za osiguranje kvaliteta!

Posebni testovi se vrše u našim laboratorijama i evropskim istraživačkim institucijama.

Naša laboratorija znači uštedu vremena i novca za klijenta prilikom projektovanja opreme za postizanje maksimalnog efekta u njihovom radnom procesu. Klijent dobija konkretno rešenje problema odmah nakon testiranja.

Kompanija FerroČrtalič sprovodi kompletno upravljanje kvalitetom u svim našim poslovnim procesima.

Svi zaposleni su polagali stručne ispite koji su neophodni za uspešan rad. Zbog specifičnosti naših proizvoda naš tim konstantno usavršava svoje znanje u Evropi i Americi, tako da možemo koristiti najnovija saznanja i dostignuća u našoj proizvodnji i ispuniti sve standarde i propise EU.

ISO Standard

FerroČrtalič poseduje certifikat ISO 9001 više od 20 godina (od 1998. godine). Sertifikat ISO 9001: 2015 smo dobili 2018. godine od straneovlašćene kuće BUREAU VERITAS SLOVENIJA. Poslednja sertifikacija potvrđuje da naš sistem menadžmenta kvalitetom pruža kvalitetan i dosledan servis našim respektabilnim klijentima širom sveta, a kao posledica naših tekućih investicija u tehnologiju, razvoj i optimizaciju procesa.

Sertifikati Avioindustrije 

U našoj kompaniji imamo sertifikovani tim za nivoe 1, 2 i 3. procesa očvršćivanja površine mikro kovanjem - Shot Peening. Naša oprema za ovaj proces u potpunosti prati NADCAP standard, a trenutno naporno radimo na sopstvenoj NADCAP akreditaciji.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE OBRADE POVRŠINA

Prijavite se na Bilten